Gelegen aan het Veerse Meer biedt het centrum een reeks van spetterende activiteiten. Geschikt voor individuen, maar ook voor scholen, families en groepen vrienden of collega’s. Bij de Schotsman is er voor iedereen wat te beleven!

Klik hier voor meer informatie

Kitesurflessen van kitesurfschool Vertigo vinden plaats op de officiële kitesurfspot van Vrouwenpolder in Zeeland. Door de komst van de Veerse Dam is het Veerse Meer van de Noordzee gescheiden en is een fantastische kitesurf spot ontstaan voor beginnende kitesurfers.

Klik hier voor meer informatie

Een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Je beleeft een zeehondenshow met uitleg en ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie. Je kunt verder uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan en een 3d film ervaren. Ook kun je er een rondvaart maken over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Klik hier voor meer informatie

Vrouwenpolder is een dijkdorp aan een van de krachtigste waterkeringen ter wereld: de Oosterscheldekering. De badplaats grenst aan het natuurpark Oranjezon, het Veerse Meer en aan de breedste stranden van Zeeland. Bovendien vormt Vrouwenpolder de entree naar Walcheren.

Langs de kust van Vrouwenpolder valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaranboten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Vrouwenpolder.

Klik hier voor meer informatie

Veere was eens een machtige handelsstad aan het Veerse gat. Nu is Veere een prachtig schilderachtig stadje aan het Veerse meer. De met Schotse wol bepakte schepen uit Schotland hebben plaats gemaakt voor jachten.

De pakhuizen en oude straatjes waar je heerlijk kunt ronddwalen herinneren nog aan de rijke historie van dit stadje. In Veere vind je veel authentieke winkeltjes, diverse kledingzaken en cadeau- en souvenir winkeltjes. De winkels in Veere zijn ook op zondag geopend.

Klik hier voor meer informatie

Bij Surfschool Veerse Dam kun je leren windsurfen, kitesurfen, catamaran zeilen en stand up peddelen. Al sinds 1984 is het een begrip in Zeeland. De klantgerichte methodes zorgen voor snelle progressie op het water. Surfschool Veerse Dam werkt continu aan verbetering. Het houdt het niet op bij het halen van een instructeurs licentie, het begint dan pas!

Klik hier voor meer informatie